Welkom
Klok reparatie

Van Kempen Klokken

Zoals het bij een echte klokkenmaker gaat:
Ooit begonnen als hobby, als groot liefhebber van alles wat klok is en met klokken te maken heeft.
Nu gecertificeerd klokkenmaker opgeleid op De Vakschool in Amsterdam. Een vertrouwd adres voor uw klok:

Van Kempen Klokken
Per 10 april
Ooipoortstraat 51
6981DT Doesburg
tel. 06 - 102 418 39
vankempenklokken@hotmail.nl
 
Ma t/m za open op afspraak en als we aanwezig zijn.
Zie ook thuisservice

Reparatie en restauratie

Wanneer uw klok het niet meer zo goed doet, of het helemaal niet meer doet: hij loopt niet meer, hij slaat niet meer, hij loopt "mank", of hij loopt alleen nog maar als je hem scheef zet of hangt.

Dan wordt het tijd voor de klokkenmaker. Bij Van Kempen Klokken wordt uw klok deskundig en volledig nagekeken en met het juiste gereedschap en de originele onderdelen gerepareerd.

Op reparatie en restauratie krijgt u twee jaar garantie

Klok reparatie
Klok onderhoud

Onderhoud

Een mechanisch uurwerk bestaat onder andere uit asjes en tandwielen, die precies ten opzichte van elkaar moeten draaien. Daar kan slijtage optreden.

Door uw klok, door ons, eens in de vier á vijf jaar een onderhoudsbeurt te laten geven kunt u onherstelbare of al te kostbare slijtage voorkomen.

Een normale onderhoudsbeurt bestaat uit: Volledig demonteren van het uurwerk, tappen polijsten, zonodig verbussen, schoonmaken van alle losse onderdelen, monteren en gang en slagwerk afstellen.

Thuisservice

Thuisservice

Thuisservice houdt in, dat na een telefonische afspraak uw klok bij u thuis opgehaald wordt en na de reparatie of het onderhoud eveneens na telefonische afspraak bij thuis weer geïnstalleerd wordt.

Thuisservice Thuisservice